Radioskugga över Södermalm

Trots att jag verkligen njuter av att få ihop en bra text, alldeles oavsett sammanhang, och trots att jag vet hur gott det gör i själen för en lång tid, är jag verkligen inne i en svacka. Igen kanske du som följer mig tänker. Hade du inte en i höstas typ? Absolut, visst hade jag det. Och det värsta av allt är att det kommer att komma fler.
 
Varför händer inget när det finns så mycket att skriva om?
Tusen skäl. Och inget.
Prioriterar annat är ett, då återstår det 999 eller inget alls. Såhär kan jag hålla på i evgiheter, men vad hjälper det?
 
Har ett bokprojekt på gång, och har haft det på gång väldigt länge. Alldeles för länge. Tänker som fan på hur jag ska gå vidare och intalar mig att det inte är någon brådska den här gången. Klart det inte är, men när jag vet att jag egentligen är en som gör och inte bara tänker blir jag galet frustrerad. Har 10 helt färdiga kapitel och siktar på 20 till. Hur svårt kan det vara? Svårt som fan tydligen. Tankarna far fram och tillbaka, men en sak är helt säker; jag kommer att slutföra den. Kanske låter det som en romantisering av att skriva en bok men om jag gav mig själv 10 - 14 dagar i ett hus i de sicilianska bergen skulle det ge resultat. Tankarna på det går vidare.
 
Postitivt är i alla fall att jag har haft skaplig disciplin med att lämna texter till https://calcioamore.se/kronikor och att det har varit, och är, fantastiskt kul att få ge sig in i ett tyckande och tänkande om den vackraste fotbollen; den italienska. Följ mig gärna där, och till dig som sprider sajten vidare sänder jag en guldstjärna med extra starkt sken.
 
Till sist gånger fem.
 
1) Det tål att upprepas att Peter Robinsons böcker är briljant bra.
 
2) Shoplifters är en biofilm som absolut inte får missas.
 
3) Ulf Lundell blir aldrig klar med turnerandet. Sanslöst.
 
4) Om 66 dagar börjar Allsvenskan. Härligt! Om 63 dagar presenterar jag min traditionella sluttabell. I år blir året när jag har minst åtta rätt. Och sedan vaknar jag.
 
5) Regeringen Stefan Löfven måste ha en minister som till 100 % ägnar sig åt idrottsfrågor. Små som stora.
 
 
"Jag får en kaffe och en fyra JB".
Lång väg hem - Lars Winenrbäck