Ibland rinner det över

Jag brukar inte publicera privata mail.
Men nu gör jag ett undantag.
Mottagaren är "mitt" gyms verksamhetsansvarige.
Det blir intressant att se om det leder någonstans.
Under alla omständigheter känns det bra att delge honom min irritation.
 
- - - - - - - - - - - - - - -  
 
Hej Patrik!
Jag är glad att jag väntade en dag med att skriva, annars hade det här mailet varit onyanserat och väldigt ilsket. Nu är jag mest trött. Är generellt inte för förbud, jag tycker och tror och hoppas att vuxna människor är kapabla att tänka och ta ansvar. Men ibland, som igår och vid många andra tillfällen, tvivlar jag. Detta evinnerliga fastnande på maskiner med mobilen i högsta hugg. Ömsom ivrigt pratande i den, ömsom sms-ande eller någon annan form av interaktion med sin kära mobil. 
Min önskan och förhoppning är att det på något sätt går att få bukt med mobilanvändandet när man upptar en av maskinerna. Det finns verkligen ingen rim och reson i att embarkera en maskin för att använda mobilen. På gymmet tränar man. Inget annat.
Vet inte hur ni på SAGA, eller vi som älskar att träna just hos er, ska få bukt på det men det måste till någon form av handling. Jag är dessutom ganska säker på att det inte bara är jag som blir less och irriterad på detta, kanske har du redan fått mail och samtal om den här lilla varbölden som grasserar på gymmet.

Ser fram emot återkoppling i någon form och önskar dig en trevlig helg.
Vänligen,
Erik Dahlberg 0703  - 040 739
 
- - - - - - - - - - - - - - -
M Hagström

Hoppas du får respons. Kan bara hålla med, irriterande beteende.

Erik Dahlberg

Magnus! Det hoppas jag med, och är faktiskt ganska säker på att få respons. Människorna som jobbar på SAGA är oerhört angelägna om att medlemmarna ska trivas.