Besviken på Hammarbys agerande

Orden i rubriken gör ont att skriva. Men de måste skrivas. Den oskrivna regeln om att ge tillbaka bollen när motståndarna spelat den över sidlinjen vid skada är helig. Så även för spelarna i Hammarby. Visst, Häckenspelarna hade maskat och filmat till och från tidigare under matchen, men det har ingen betydelse. Det gör, dessvärre, också de grönvita när man anser att det behövs. Förstår absolut frustrationen hos Hamad & Co, men hur jag än vrider och vänder på det som hände igår är beteendet från hemmaspelarna förkastligt. Och av den anledningen kändes det faktiskt mer än okej att Paulinho slog in frisparken bakom Johan Wiland och att den poäng vi tillskansat oss på ett osportsligt sätt helt plötsligt var utbytt till en svidande nollpoängare.

 

"Jag gör dig arvlös på en servett"

Ensammast i Sverige - Jocke Berg

 

 

  

 

 

Kommentarer:

1 Per:

skriven

Håller med dig fullt ut. Starkt av dig, som hammarbysupporter, att stå upp för det sportsliga. Önskar att man från Hammarby-ledningen i efterhand erkänt att spelarna åsidosatt just det sportliga. Tyvärr sjönk Hammarby Fotboll i mina ögon efter den här matchen.

2 Erik Dahlberg:

skriven

Per! Stort tack för värmande ord! Är fortfarande besviken på helhetsagerandet och hoppas verkligen att det här var en engångsföreteelse.

Kommentera här: